DÜNYA'NIN RENKLERİ
Siteden yararlanmak için üye olunuz.
Ya da giriş yapınız...

Tavuklu Piyaz

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Tavuklu Piyaz

Mesaj tarafından cicekbahcesi Bir Cuma 07 Ekim 2011, 05:01

Tavuklu Piyaz Tarifi

Malzemeler

1 su bardağı kuru fasulye
1 adet kırmızı soğan
2 adet tavuk bonfile
1 tatlı kaşığı hardal
1/4 su bardağı sirke
2 diş sarmısak
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1/2 demet maydanoz
2 adet defne yaprağı
Sıvı yağ Tuz

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kuru fasulye bir gece evvelden ıslatılır. Güzelce haşla­nır. Tavuk bonfileler defne yaprağı ile haşlanır. Bir kâsede dö­vülmüş sarmısak, sirke, sıvı yağ, hardal, tuz, pul biber iyice karıştırılır. Fasulyenin üzerine dökülür. Yarım ay doğranmış kuru soğan ilave edilip didiklenmiş tavuklarla birlikte iyice ka­rıştırılır. Servis tabağına alınıp domatesle süslenir.

Not: Kuru fasulyede bol miktarda protein, kalsiyum, demir, ; magnezyum gibi mineraller vardır. Menapoza hazırlık için bolca yenilmesi önerilir.

alinti

_________________

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]


cicekbahcesi
Admin

Mesaj Sayısı : 201
Kayıt tarihi : 19/09/11

http://mavi-dunyam.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz