Armut Tatlısı
1 sayfadaki 1 sayfası
Armut Tatlısı
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Malzemeler:
-4 adet orta boy armut
-1 su bardağı toz şeker
-1 paket bitter çikolata
-1 yemek kaşığı tereyağ
Hazırlanışı:
Armutları iyice yıkayın, kabuklarını soyun ve içini oyarak çekirdeklerini çıkarın. Bir fırın poşetinin içine armutları ve toz şekeri ilave edip karıştırın. Poşetin ağzını iyice kapatın ve önceden ısıtılmış 190 dereceli fırında pişirin. Diğer tarafta çikolata ve tereyağını benmari usulü eritip karıştırın. Fırından çıkan armutları servis tabağına alın. Üzerlerine erittiğiniz çikolatayı dökün. Soğuduktan sonra servis yapın. Afiyet olsun...
Alıntı.
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz