Sevgili Günlük;
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Sevgili Günlük;
Bugün forumun ikinci günü. Henüz her şey tamamlanmış değil. Genel görünüm belli oluyor yavaş yavaş. Hayatı paylaşmak ve insanları bilgilendirmek istiyoruz...
Ayrıldık,
İyi geceler “sevgili” diye seslenmiyor kimse.
Bundan böyle, hiçbir şeyin değil,
Günlüğün olayım sadece.
En azından geceleri “sevgili” günlük diye konuş benimle...
Atakan Gülgar
Ayrıldık,
İyi geceler “sevgili” diye seslenmiyor kimse.
Bundan böyle, hiçbir şeyin değil,
Günlüğün olayım sadece.
En azından geceleri “sevgili” günlük diye konuş benimle...
Atakan Gülgar
En son Mavidünya tarafından Çarş. 05 Ekim 2011, 05:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: Sevgili Günlük;
Sevgili günlük;
Bir karmaşanın içindeyim. Karmaşanın adı yok. Neden öyle olduğunu da bilmiyorum. Belki de işime gelmiyordur.
Bir karmaşanın içindeyim. Karmaşanın adı yok. Neden öyle olduğunu da bilmiyorum. Belki de işime gelmiyordur.
Sevgili günlük,
Sitemi sürekli ziyaret eden bir misafir. Meraktayım hiç üyesi olmayan ve fazla paylaşımı olmayan bir sitede aradıklarını bulabiliyor mu? Biz hayatı paylaşıyoruz, paylaşmayı da seviyoruz... Ziyaretçilerimizin olması çok güzel. Hayatı bizimle paylaşmak isteyen herkesi bekliyoruz...
Sitemi sürekli ziyaret eden bir misafir. Meraktayım hiç üyesi olmayan ve fazla paylaşımı olmayan bir sitede aradıklarını bulabiliyor mu? Biz hayatı paylaşıyoruz, paylaşmayı da seviyoruz... Ziyaretçilerimizin olması çok güzel. Hayatı bizimle paylaşmak isteyen herkesi bekliyoruz...
benimde yazasım geldi
ben nerede olduğumu keşfedemiyorum. yanımda kimse yok, anlayan kimse yok, zaten anlatacağım kimse yok ablalarım vardı, kendi dertleri kendilerine yetiyo zaten bir düzen kuramıyorum. ne babamın evinde ne abimin evinde ne ablamın evinde ne sevgilimin evinde, kendi evimi istiyorum hergün evlilik teklifi almama rağmen ona da yanaşmıyorum. birileriyle evlendirilmeye çalışılıyorum ondan zaten kaçıyorum. neredeyim, nerede olmam lazım, neyapıyorum, ne yapmam lazım, çok fener var hangisine gideceğimi şaşırdım, bir mum istiyorum nereye sürüklerse ateşi beni, ona doğru koşmak istiyorum
ben nerede olduğumu keşfedemiyorum. yanımda kimse yok, anlayan kimse yok, zaten anlatacağım kimse yok ablalarım vardı, kendi dertleri kendilerine yetiyo zaten bir düzen kuramıyorum. ne babamın evinde ne abimin evinde ne ablamın evinde ne sevgilimin evinde, kendi evimi istiyorum hergün evlilik teklifi almama rağmen ona da yanaşmıyorum. birileriyle evlendirilmeye çalışılıyorum ondan zaten kaçıyorum. neredeyim, nerede olmam lazım, neyapıyorum, ne yapmam lazım, çok fener var hangisine gideceğimi şaşırdım, bir mum istiyorum nereye sürüklerse ateşi beni, ona doğru koşmak istiyorum
Kaileena- Üye
Biraz zamana ihtiyacın var canım, sabırlı olman gerekiyor. Her konuşmak istediğinde beni nasıl bulacağını biliyorsun canım. konuşmayı sevdiğim kadar, dinlemeyi de severim...
Üç gündür yağmur yağıyor. Artık kar yağsın istiyoruz. Özledik bembeyaz bir dünya görmeyi...
Üye arkadaşlarımız kendilerine sayfa açıp, günlük tutabilirler. Sevinçlerini, kederlerini, yaşadıklarını anlatabilirler.
Similar topics
» Sevgili Dr. Oetger,
» Aşk ki sevgili kızım... - Victor Hügo
» Günlük Konuşmalar
» Günlük Sorular
» Günlük Konuşmalar - Kelimeler
» Aşk ki sevgili kızım... - Victor Hügo
» Günlük Konuşmalar
» Günlük Sorular
» Günlük Konuşmalar - Kelimeler
1 sayfadaki 1 sayfası