DÜNYA'NIN RENKLERİ
Siteden yararlanmak için üye olunuz.
Ya da giriş yapınız...

Join the forum, it's quick and easy

DÜNYA'NIN RENKLERİ
Siteden yararlanmak için üye olunuz.
Ya da giriş yapınız...
DÜNYA'NIN RENKLERİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Badiş Çorbası

Aşağa gitmek

Badiş Çorbası  Empty Badiş Çorbası

Mesaj tarafından cicekbahcesi Perş. 22 Eyl. 2011, 15:13




Badiş Çorbası


Malzemeler
150 gr. yarma buğday
150 gr. taze fasulye
1 çay bardağı kuru barbunya
1/2 çay bardağı yeşil mercimek
1 çorba kaşığı salça
Tuz
Reyhan
3 çorba kaşığı sıvı yağ

Badiş Çorbası Tarifi

Bir gece evvelden ıslatılmış yarma buğdayı ve barbun*yayı haşlayalım. Bir tencereye sıvı yağı alıp kızdıralım ve sal*çayı ilave edip kavuralım. Buğdayı, barbunyayı, haşlanmış mercimeği ve ayıklanıp küçük küçük doğranmış taze fasulye*yi ekleyip tuzunu ayarlayalım. 1 saat (düdüklü tencerede 30 dakika) pişirelim. Piştikten sonra reyhan ufalayıp 10 dakika dinlendirelim.


alinti
cicekbahcesi
cicekbahcesi
Admin

Mesaj Sayısı : 201
Kayıt tarihi : 19/09/11

http://mavi-dunyam.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz