Pavlova Pastası
1 sayfadaki 1 sayfası
Pavlova Pastası
Pavlova Pastası
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Malzemeler:
Pandispanya:
1 poşet Dr. Oetker Pandispanya Un
3 yumurta
10 yemek kaşığı su
1 çay bardağı öğütülmüş antep fıstığı
Krema:
1,5 su bardağı süt
4 çay kaşığı nescafe
1 paket Dr. Oetker Vanilinli Pasta Kreması
40 g sütlü çikolata rendesi
Üzeri için:
2 yemek kaşığı öğütülmüş antep fıstığı
Hazırlanışı:
Pandispanya: Pandispanya unu yumurta, su ile 7-8 dakika çırpın. 1 çay bardağı antep fıstığını da ilave edip iyice karıştırın. 26 cm çapındaki kalıba dökün ve pişirin.
Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış)
Turbo fırın: 160°C(önceden ısıtılmış)
Pişirme süresi: Yaklaşık 35-45 dakika
Soğutup enlemesine ikiye kesin.
Krema: Sütü ılıtın, içinde nescafeyi eritin ve buzdolabında iyice soğutun. Daha sonra bu sütle pasta kremasını 2-3 dakika çırpın.
Pandispanyanın alt patının üzerine nescafeli kremadan sürün ve çikolata rendesi serpin. İkinci patı kapatın ve pastanın tamamını kremayla kaplayın. Üzerini kalan krema, antep fıstığı ve çikolata rendesi ile süsleyin
ALINTI
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Malzemeler:
Pandispanya:
1 poşet Dr. Oetker Pandispanya Un
3 yumurta
10 yemek kaşığı su
1 çay bardağı öğütülmüş antep fıstığı
Krema:
1,5 su bardağı süt
4 çay kaşığı nescafe
1 paket Dr. Oetker Vanilinli Pasta Kreması
40 g sütlü çikolata rendesi
Üzeri için:
2 yemek kaşığı öğütülmüş antep fıstığı
Hazırlanışı:
Pandispanya: Pandispanya unu yumurta, su ile 7-8 dakika çırpın. 1 çay bardağı antep fıstığını da ilave edip iyice karıştırın. 26 cm çapındaki kalıba dökün ve pişirin.
Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış)
Turbo fırın: 160°C(önceden ısıtılmış)
Pişirme süresi: Yaklaşık 35-45 dakika
Soğutup enlemesine ikiye kesin.
Krema: Sütü ılıtın, içinde nescafeyi eritin ve buzdolabında iyice soğutun. Daha sonra bu sütle pasta kremasını 2-3 dakika çırpın.
Pandispanyanın alt patının üzerine nescafeli kremadan sürün ve çikolata rendesi serpin. İkinci patı kapatın ve pastanın tamamını kremayla kaplayın. Üzerini kalan krema, antep fıstığı ve çikolata rendesi ile süsleyin
ALINTI
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz