istavrit Tava Tarifi
1 sayfadaki 1 sayfası
istavrit Tava Tarifi
Havaların soğumasıyla birlikte balık çeşitlerinde artış oldu. Vücut sağlığı için gerekli mineralleri sunan balığı; sofranızda daha fazla bulundurmaya ne dersiniz?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Malzemeler,
1 kg istavrit
Yarım su bardağı mısır unu
Yarım su bardağı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
Servis için limon suyu
Hazırlanışı,
Balıkları temizleyip bol suyla yıkadıktan sonra fazla suyunu alın.
Yayvan bir kabın içinde mısır unu ve tuzu karıştırın.
Kızartma tavasına sıvıyağı alıp kızdırın.
Balıkları; mısır ununa batırıp fazlasını bırakmak için silkeleyin.
Kızgın yağda önlü arkalı kızartın.
Yeşil salata ve limon suyuyla servis yapın.
Afiyet olsun.
HayalGözlüm- Mesaj Sayısı : 14
Kayıt tarihi : 21/11/11
Similar topics
» İncirli Tatlı Tarifi 2İncirli Tatlı Tarifi
» Dil Balığı Tarifi
» Sorba tarifi
» Köfteli Sarma Tarifi
» Kalıpta Köfte Tarifi
» Dil Balığı Tarifi
» Sorba tarifi
» Köfteli Sarma Tarifi
» Kalıpta Köfte Tarifi
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz